Konkurranseforberedende-gruppe!

Minner om påmelding! Går ut i dag

Konkurranseforberedende-gruppe

Fengur har nå opprettet ei konkurranseforberedende-gruppe for alle som vurderer å starte stevner eller som bare ønsker mer innsikt i stevnestrukturen, regler og forberedelser til de en gang skal starte stevne. En må ikke starte stevner for å være med i denne gruppen, dette er et lavtterskeltilbud som skal være sosialt og gøy

I vår skal vi ha to samlinger:

1. Teori (Katrine holder teorien, har dommeraspirantkurset, grunnkursinstruktør og pedagogisk utdanning): Fredag 7 april kl 19:00 i Rikstottobua på Stavsplassen. Vi går igjennom alt man trenger å vite for å starte stevne, helt basic ting og spiser kake og drikker kaffe

2. Stevnetrening (Katrine er med og gir tilbakemelding til de som ønsker det, men det blir ikke gitt noen karakterer): Mandag 17 april kl 10:00 (klokkeslett kommer litt ann på hvor mange som skal være med, vi deler det inn slik at alle får et tidspunkt for sin trening). Treningen foregår på ovalbanen på Biri.

Pris: Det koster 250 kr (300 kr for de som ikke er fengurmedlem) for å være med på begge samlingene, dette inkluderer også baneleie på Biri.

Det er også mulighet til å være med på bare en av samlingene, dette koster da 150 kr per samling.

Det er bindende påmelding på mail til Katrine Hoff Edvardsen, katrine.h.edvardsen@gmail.com innen onsdag 5 april. Håper så mange som mulig ønsker å være med!

IMG_20140601_210529

Comments are closed.